فهرست

برگزاری مراسم تقدیر از اساتید مدرس و دانشجویان منتخب مرحله کشوری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

مراسم تقدیر و تشکر از اساتید و دانشجویان منتخب مرحله کشوری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در  روز چهارشنبه مورخ 3 مهرماه ماه 98 در مکان مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، با حضوررئیس محترم دانشگاه، معاون محترم دانشگاه اساتید برجسته دانشگاه، مدیر محترم EDC و جمعی از دانشجویان راه یافته به مرحله کشوری یازدهمین المپیاد علمی برگزار شد. در این جلسه ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر جلالی در خصوص فراهم کردن زمینه های بهتر جهت موفقیت دانشجویان المپیاد بیاناتی فرمودند.

همچنین از اساتید حیطه های ششگانه المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور و دانشجویان با اهدای جوائز، تقدیر و تشکر به عمل آمد.